Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka167g158kcal28.3g0.8g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Vesi433g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g133g47kcal1.3g9.1g0.7g1.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1g3g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g33g3.7kcal0.3g0.5g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro10g3.1kcal0.2g0.4g0g0.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus47g163kcal6.5g0.2g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g959kcal80.2g64.2g40.4g9.6g
Valittu annoskoko1008g480kcal40.1g32.1g20.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna504g240kcal20.1g16.1g10.1g2.4g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749