Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka250g238kcal42.5g1.3g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.3g11.7g0.1g0.8g
Vesi650g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g200g70kcal2g13.6g1g2.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g50g5.5kcal0.4g0.8g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro15g4.6kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus70g245kcal9.8g0.4g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3025g1439kcal120.6g97g60.8g14.4g
Valittu annoskoko1513g719kcal60.3g48.5g30.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna756g360kcal30.2g24.3g15.2g3.6g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749