Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka417g396kcal70.8g2.1g10.4g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Vesi1083g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g333g117kcal3.3g22.7g1.7g4.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g58g43kcal2.6g7.5g0.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g83g9kcal0.7g1.3g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro25g7.7kcal0.5g1g0.1g0.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus117g408kcal16.3g0.6g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g2397kcal201g161.2g100.6g23.8g
Valittu annoskoko2520g1199kcal100.5g80.6g50.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna1260g599kcal50.3g40.3g25.2g6g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749