Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka750g712kcal127.5g3.7g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.2g
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4g35.1g0.3g2.4g
Vesi1949g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 23g74kcal0.1g18.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g600g210kcal6g40.8g3g8.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.5g0.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g150g17kcal1.2g2.4g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro45g14kcal0.9g1.9g0.2g1.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus210g735kcal29.4g1g67.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g4315kcal362g290g181.6g42.8g
Valittu annoskoko4536g2157kcal181g145g90.8g21.4g
Annoskoko puolitettuna2268g1079kcal90.5g72.5g45.4g10.7g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749