Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka83g79kcal14.2g0.4g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.9g0g0.3g
Vesi217g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g67g23kcal0.7g4.5g0.3g0.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g8.6kcal0.5g1.5g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g17g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus23g82kcal3.3g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g479kcal40.2g32.2g19.8g4.8g
Valittu annoskoko504g240kcal20.1g16.1g9.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna252g120kcal10.1g8.1g5g1.2g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749