Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka833g791kcal141.6g4.2g20.8g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Vesi2166g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g666g233kcal6.7g45.3g3.3g9.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g117g86kcal5.2g15g0.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g167g18kcal1.3g2.7g0.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro50g15kcal1g2.1g0.2g1.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus233g816kcal32.7g1.2g74.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g4794kcal402g322.6g201.6g47.6g
Valittu annoskoko5040g2397kcal201g161.3g100.8g23.8g
Annoskoko puolitettuna2520g1199kcal100.5g80.7g50.4g11.9g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749