Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka1000g950kcal170g5g25g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.7g0.6g7g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Vesi2600g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g800g280kcal8g54.4g4g11.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g200g22kcal1.6g3.2g0.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro60g18kcal1.3g2.5g0.3g1.9g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus280g980kcal39.2g1.4g89.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12100g5755kcal483g387.2g242.6g57.4g
Valittu annoskoko6050g2877kcal241.5g193.6g121.3g28.7g
Annoskoko puolitettuna3025g1439kcal120.8g96.8g60.7g14.4g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749