Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g801g641kcal144.1g0g5.6g0g
Voi 56g407kcal0.7g0.2g45.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 801g271kcal24.5g39.2g0.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g701kcal47.5g0g55.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g4450kcal445.8g162.8g215.6g4.2g
Valittu annoskoko1968g2225kcal222.9g81.4g107.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna984g1113kcal111.5g40.7g53.9g1.1g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840