Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g901g721kcal162.2g0g6.3g0g
Voi 63g458kcal0.8g0.3g51.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.3g0.8g2.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 901g305kcal27.6g44.1g0.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g282g788kcal53.5g0g61.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4428g5007kcal502g183.4g242.4g4.8g
Valittu annoskoko2214g2503kcal251g91.7g121.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna1107g1252kcal125.5g45.9g60.6g1.2g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840