Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g1001g801kcal180.2g0g7g0g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g57g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g258kcal7.7g52.6g0.9g2.6g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1001g339kcal30.6g49g1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g313g876kcal59.4g0g68.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g5563kcal557.4g203.8g269.4g5.2g
Valittu annoskoko2460g2781kcal278.7g101.9g134.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna1230g1391kcal139.4g51g67.4g1.3g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840