Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g300g240kcal54.1g0g2.1g0g
Voi 21g153kcal0.3g0.1g17.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 300g102kcal9.2g14.7g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g1669kcal167.4g61.2g80.8g1.6g
Valittu annoskoko738g835kcal83.7g30.6g40.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna369g417kcal41.9g15.3g20.2g0.4g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840