Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 508g198kcal5.1g34.5g1.3g9.3g
Mustikka metsä- 132g58kcal0.7g8.4g0.8g4.3g
Vadelma 105g43kcal1.1g4.3g0.8g3.9g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa114g57kcal0.8g12.5g0g0.6g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g26g84kcal0.3g20.5g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 175g60kcal5.4g8.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2121g1001kcal26.8g178g6.2g36.2g
Valittu annoskoko1061g500kcal13.4g89g3.1g18.1g
Annoskoko puolitettuna530g250kcal6.7g44.5g1.6g9.1g
Arvot/100g100g47kcal1.3g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384