Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 580g226kcal5.8g39.4g1.5g10.6g
Mustikka metsä- 150g66kcal0.7g9.6g0.9g4.9g
Vadelma 120g49kcal1.2g4.9g1g4.4g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa130g65kcal0.9g14.3g0g0.6g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g30g96kcal0.3g23.4g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 200g69kcal6.1g10g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2420g1142kcal30g203.2g7.2g41g
Valittu annoskoko1210g571kcal15g101.6g3.6g20.5g
Annoskoko puolitettuna605g286kcal7.5g50.8g1.8g10.3g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384