Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 654g255kcal6.5g44.4g1.7g12g
Mustikka metsä- 169g74kcal0.8g10.8g1g5.6g
Vadelma 135g56kcal1.4g5.5g1.1g5g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa147g73kcal1g16.1g0g0.7g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g34g108kcal0.3g26.4g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 225g77kcal6.9g11.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2727g1287kcal33.8g229g8g46.6g
Valittu annoskoko1364g643kcal16.9g114.5g4g23.3g
Annoskoko puolitettuna682g322kcal8.5g57.3g2g11.7g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384