Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 73g28kcal0.7g4.9g0.2g1.3g
Mustikka metsä- 19g8.3kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Vadelma 15g6.2kcal0.2g0.6g0.1g0.6g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa16g8.1kcal0.1g1.8g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g3.8g12kcal0g2.9g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 25g8.6kcal0.8g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g143kcal3.8g25.4g0.8g5.2g
Valittu annoskoko152g72kcal1.9g12.7g0.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna76g36kcal1g6.4g0.2g1.3g
Arvot/100g100g47kcal1.3g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384