Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 726g283kcal7.3g49.3g1.9g13.3g
Mustikka metsä- 188g83kcal0.9g12g1.1g6.2g
Vadelma 150g62kcal1.5g6.2g1.2g5.6g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa163g81kcal1.1g17.9g0g0.8g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g38g120kcal0.4g29.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 250g86kcal7.7g12.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3030g1430kcal37.8g254.4g9g51.8g
Valittu annoskoko1515g715kcal18.9g127.2g4.5g25.9g
Annoskoko puolitettuna758g358kcal9.5g63.6g2.3g13g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384