Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 1017g396kcal10.2g69g2.6g18.6g
Mustikka metsä- 263g116kcal1.3g16.8g1.6g8.7g
Vadelma 210g86kcal2.1g8.6g1.7g7.8g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa228g114kcal1.6g25.1g0g1.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g53g168kcal0.5g41g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 351g120kcal10.7g17.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4242g2001kcal52.8g356g12.6g72.4g
Valittu annoskoko2121g1001kcal26.4g178g6.3g36.2g
Annoskoko puolitettuna1061g500kcal13.2g89g3.2g18.1g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384