Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 145g57kcal1.4g9.8g0.4g2.7g
Mustikka metsä- 38g17kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Vadelma 30g12kcal0.3g1.2g0.2g1.1g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa33g16kcal0.2g3.6g0g0.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g7.5g24kcal0.1g5.9g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 50g17kcal1.5g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g285kcal7.4g50.8g1.8g10.4g
Valittu annoskoko303g143kcal3.7g25.4g0.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna151g71kcal1.9g12.7g0.5g2.6g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384