Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 182g71kcal1.8g12.3g0.5g3.3g
Mustikka metsä- 47g21kcal0.2g3g0.3g1.5g
Vadelma 38g15kcal0.4g1.5g0.3g1.4g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa41g20kcal0.3g4.5g0g0.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g9g30kcal0.1g7.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 63g21kcal1.9g3.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana758g357kcal9.4g63.4g2.4g12.8g
Valittu annoskoko379g179kcal4.7g31.7g1.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna189g89kcal2.4g15.9g0.6g3.2g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384