Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 2033g793kcal20.3g138.1g5.3g37.2g
Mustikka metsä- 526g232kcal2.6g33.7g3.2g17.4g
Vadelma 421g173kcal4.2g17.2g3.4g15.6g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa456g228kcal3.2g50.1g0g2.3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g105g337kcal1.1g82g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 701g240kcal21.5g35.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8484g4003kcal105.8g712.4g25.2g145g
Valittu annoskoko4242g2002kcal52.9g356.2g12.6g72.5g
Annoskoko puolitettuna2121g1001kcal26.5g178.1g6.3g36.3g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384