Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 2324g906kcal23.2g157.8g6g42.5g
Mustikka metsä- 601g265kcal3g38.5g3.6g19.8g
Vadelma 481g198kcal4.8g19.7g3.8g17.8g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa521g260kcal3.6g57.3g0g2.6g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g120g385kcal1.2g93.8g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 801g275kcal24.5g40.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g4575kcal120.6g814.4g28.4g165.4g
Valittu annoskoko4848g2288kcal60.3g407.2g14.2g82.7g
Annoskoko puolitettuna2424g1144kcal30.2g203.6g7.1g41.4g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384