Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 291g113kcal2.9g19.7g0.8g5.3g
Mustikka metsä- 75g33kcal0.4g4.8g0.5g2.5g
Vadelma 60g25kcal0.6g2.5g0.5g2.2g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa65g33kcal0.5g7.2g0g0.3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g15g48kcal0.2g11.7g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 100g34kcal3.1g5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g572kcal15.4g101.8g3.8g20.6g
Valittu annoskoko606g286kcal7.7g50.9g1.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna303g143kcal3.9g25.5g1g5.2g
Arvot/100g100g47kcal1.3g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384