Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 2905g1132kcal29g197.2g7.6g53.2g
Mustikka metsä- 751g331kcal3.8g48.1g4.5g24.8g
Vadelma 601g247kcal6g24.6g4.8g22.2g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa651g326kcal4.6g71.6g0g3.3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g150g481kcal1.5g117.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1002g343kcal30.7g50.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12120g5719kcal151.2g1017.6g35.8g207g
Valittu annoskoko6060g2859kcal75.6g508.8g17.9g103.5g
Annoskoko puolitettuna3030g1430kcal37.8g254.4g9g51.8g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384