Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 36g14kcal0.4g2.5g0.1g0.7g
Mustikka metsä- 9g4.1kcal0g0.6g0.1g0.3g
Vadelma 7.5g3.1kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa8.1g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.9g6kcal0g1.5g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g72kcal2g12.8g0.6g2.6g
Valittu annoskoko76g36kcal1g6.4g0.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna38g18kcal0.5g3.2g0.2g0.7g
Arvot/100g100g47kcal1.3g8.5g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384