Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 436g170kcal4.4g29.6g1.1g8g
Mustikka metsä- 113g50kcal0.6g7.2g0.7g3.7g
Vadelma 90g37kcal0.9g3.7g0.7g3.3g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa98g49kcal0.7g10.7g0g0.5g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g23g72kcal0.2g17.6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 150g52kcal4.6g7.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g858kcal22.8g152.6g5.4g31g
Valittu annoskoko909g429kcal11.4g76.3g2.7g15.5g
Annoskoko puolitettuna455g214kcal5.7g38.2g1.4g7.8g
Arvot/100g100g47kcal1.3g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384