Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g400g521kcal84.1g0g28g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)400g280kcal48g12g4g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g200g52kcal2.4g9.6g0.4g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g30g114kcal0.3g27.6g0.2g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g15g14kcal0.2g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g2355kcal271.8g106g106.8g4.4g
Valittu annoskoko1072g1178kcal135.9g53g53.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna536g589kcal68g26.5g26.7g1.1g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4.9g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958