Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g450g586kcal94.6g0g31.5g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)450g315kcal54.1g13.5g4.5g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g225g59kcal2.7g10.8g0.5g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g34g128kcal0.3g31.1g0.2g0g
Paprikajauhe 6.8g22kcal1g1.2g0.9g2.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g17g16kcal0.2g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g2650kcal305.8g119.4g120.2g5g
Valittu annoskoko1206g1325kcal152.9g59.7g60.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna603g662kcal76.5g29.9g30.1g1.3g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958