Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g50g65kcal10.5g0g3.5g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)50g35kcal6g1.5g0.5g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g25g6.5kcal0.3g1.2g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g3.8g14kcal0g3.5g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.9g1.8kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g294kcal33.8g13.2g13.4g0.6g
Valittu annoskoko134g147kcal16.9g6.6g6.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna67g74kcal8.5g3.3g3.4g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.6g4.9g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958