Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g501g651kcal105.1g0g35g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)501g350kcal60.1g15g5g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g250g65kcal3g12g0.5g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g38g143kcal0.4g34.5g0.2g0g
Paprikajauhe 7.5g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g19g18kcal0.2g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g2944kcal339.8g132.6g133.4g5.6g
Valittu annoskoko1340g1472kcal169.9g66.3g66.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna670g736kcal85g33.2g33.4g1.4g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4.9g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958