Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g601g781kcal126.1g0g42g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)601g420kcal72.1g18g6g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g300g78kcal3.6g14.4g0.6g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g45g171kcal0.5g41.4g0.2g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g23g22kcal0.2g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g3533kcal407.6g159.2g160g6.8g
Valittu annoskoko1608g1766kcal203.8g79.6g80g3.4g
Annoskoko puolitettuna804g883kcal101.9g39.8g40g1.7g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958