Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g701g911kcal147.1g0g49g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)701g491kcal84.1g21g7g0g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g350g91kcal4.2g16.8g0.7g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g53g200kcal0.5g48.3g0.3g0g
Paprikajauhe 11g34kcal1.6g1.9g1.4g3.9g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g26g25kcal0.3g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g4121kcal475.6g185.6g186.8g7.8g
Valittu annoskoko1876g2061kcal237.8g92.8g93.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna938g1030kcal118.9g46.4g46.7g2g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4.9g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958