Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g801g1041kcal168.2g0g56.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)801g561kcal96.1g24g8g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g400g104kcal4.8g19.2g0.8g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g60g228kcal0.6g55.3g0.3g0g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g30g29kcal0.3g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g4710kcal543.6g212.4g213.6g9g
Valittu annoskoko2144g2355kcal271.8g106.2g106.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna1072g1178kcal135.9g53.1g53.4g2.3g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958