Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g100g130kcal21g0g7g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)100g70kcal12g3g1g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g50g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g7.5g29kcal0.1g6.9g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.8g3.6kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g589kcal67.8g26.6g26.6g1.2g
Valittu annoskoko268g294kcal33.9g13.3g13.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna134g147kcal17g6.7g6.7g0.3g
Arvot/100g100g110kcal12.6g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958