Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1201g1562kcal252.2g0g84.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)1201g841kcal144.1g36g12g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g601g156kcal7.2g28.8g1.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g90g342kcal0.9g82.9g0.5g0g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g45g43kcal0.5g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g7066kcal815.2g318.4g320.4g13.4g
Valittu annoskoko3216g3533kcal407.6g159.2g160.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna1608g1766kcal203.8g79.6g80.1g3.4g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958