Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1401g1822kcal294.3g0g98.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)1401g981kcal168.2g42g14g0g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g701g182kcal8.4g33.6g1.4g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g105g399kcal1.1g96.7g0.5g0g
Paprikajauhe 21g68kcal3.1g3.9g2.7g7.9g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g53g50kcal0.6g9.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g8243kcal951.4g371.6g373.6g15.8g
Valittu annoskoko3752g4122kcal475.7g185.8g186.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna1876g2061kcal237.9g92.9g93.4g4g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958