Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g150g195kcal31.5g0g10.5g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)150g105kcal18g4.5g1.5g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g75g20kcal0.9g3.6g0.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g11g43kcal0.1g10.4g0.1g0g
Paprikajauhe 2.3g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5.6g5.4kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g883kcal101.8g39.8g40.2g1.6g
Valittu annoskoko402g442kcal50.9g19.9g20.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna201g221kcal25.5g10g10.1g0.4g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958