Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1802g2342kcal378.4g0g126.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)1802g1261kcal216.2g54.1g18g0g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g901g234kcal10.8g43.2g1.8g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g135g514kcal1.4g124.3g0.7g0g
Paprikajauhe 27g87kcal4g5g3.5g10.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g68g65kcal0.7g12.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g10598kcal1223g477.8g480.4g20.2g
Valittu annoskoko4824g5299kcal611.5g238.9g240.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna2412g2650kcal305.8g119.5g120.1g5.1g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958