Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g200g260kcal42g0g14g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)200g140kcal24g6g2g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g100g26kcal1.2g4.8g0.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g15g57kcal0.1g13.8g0.1g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g7.5g7.2kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1176kcal135.6g53.2g53.4g2.2g
Valittu annoskoko536g588kcal67.8g26.6g26.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna268g294kcal33.9g13.3g13.4g0.6g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958