Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g2002g2602kcal420.4g0g140.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)2002g1401kcal240.2g60.1g20g0g
Rypsiöljy 100g885kcal0g0g100.1g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g1001g260kcal12g48g2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g150g571kcal1.5g138.1g0.8g0g
Paprikajauhe 30g96kcal4.4g5.5g3.9g11.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g75g72kcal0.8g13.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g11775kcal1358.6g530.8g533.8g22.4g
Valittu annoskoko5360g5888kcal679.3g265.4g266.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna2680g2944kcal339.7g132.7g133.5g5.6g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958