Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g300g390kcal63.1g0g21g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)300g210kcal36g9g3g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g150g39kcal1.8g7.2g0.3g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g23g86kcal0.2g20.7g0.1g0g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g11g11kcal0.1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g1767kcal203.8g79.4g80g3.4g
Valittu annoskoko804g883kcal101.9g39.7g40g1.7g
Annoskoko puolitettuna402g442kcal51g19.9g20g0.9g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4.9g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958