Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g350g455kcal73.6g0g24.5g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)350g245kcal42g10.5g3.5g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g175g46kcal2.1g8.4g0.4g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g26g100kcal0.3g24.2g0.1g0g
Paprikajauhe 5.3g17kcal0.8g1g0.7g2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g13g13kcal0.1g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g2061kcal237.8g93g93.4g4g
Valittu annoskoko938g1030kcal118.9g46.5g46.7g2g
Annoskoko puolitettuna469g515kcal59.5g23.3g23.4g1g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958