Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen480g123kcal4.3g22.1g1.9g9.6g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Oliiviöljy 39g345kcal0g0g39g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton600g588kcal132g0g6g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g30g20kcal0.7g3g0.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3198g2396kcal285.8g93.4g96.8g36g
Valittu annoskoko1599g1198kcal142.9g46.7g48.4g18g
Annoskoko puolitettuna800g599kcal71.5g23.4g24.2g9g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422051