Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen80g21kcal0.7g3.7g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Oliiviöljy 6.5g58kcal0g0g6.5g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton100g98kcal22g0g1g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g5g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana533g400kcal47.6g15.6g16.2g6g
Valittu annoskoko267g200kcal23.8g7.8g8.1g3g
Annoskoko puolitettuna133g100kcal11.9g3.9g4.1g1.5g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422051