Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1280g329kcal11.5g58.9g5.1g25.6g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Oliiviöljy 104g920kcal0g0g104g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton1600g1568kcal352g0g16g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g80g54kcal1.9g7.9g1.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8528g6390kcal762g248.8g258g96g
Valittu annoskoko4264g3195kcal381g124.4g129g48g
Annoskoko puolitettuna2132g1598kcal190.5g62.2g64.5g24g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422051