Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1600g411kcal14.4g73.6g6.4g32g
Sipuli (kuorittu)1500g405kcal19.5g72g3g25.5g
Oliiviöljy 130g1150kcal0g0g130g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton2000g1960kcal440g0g20g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g100g68kcal2.4g9.9g1.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10660g7988kcal952.6g311g322.6g120g
Valittu annoskoko5330g3994kcal476.3g155.5g161.3g60g
Annoskoko puolitettuna2665g1997kcal238.2g77.8g80.7g30g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422051