Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)333g399kcal10g13.6g33.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.141g492kcal18.7g95.6g3.4g5.3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu92g115kcal10.1g0.3g8.2g0g
Tonnikala vedessä 250g261kcal56g0g3.7g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%71g198kcal20.5g1.8g12g0g
Katkarapu 83g57kcal12g0g0.9g0g
Oivariini, 754.2g28kcal0g0g3.1g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g83g10kcal0.9g0.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g3235kcal265.8g226.2g137g12.2g
Valittu annoskoko1100g1617kcal132.9g113.1g68.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna550g809kcal66.5g56.6g34.3g3.1g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842