Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)399g479kcal12g16.4g39.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.169g591kcal22.4g114.7g4g6.4g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu110g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Tonnikala vedessä 300g313kcal67.2g0g4.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%85g238kcal24.6g2.1g14.4g0g
Katkarapu 100g68kcal14.4g0g1.1g0g
Oivariini, 755g34kcal0g0g3.7g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g100g12kcal1.1g1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g3881kcal319g271.4g164.4g14.8g
Valittu annoskoko1320g1941kcal159.5g135.7g82.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna660g970kcal79.8g67.9g41.1g3.7g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842