Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)466g559kcal14g19.1g46.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu58g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.197g689kcal26.2g133.9g4.7g7.5g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu128g162kcal14.1g0.4g11.5g0g
Tonnikala vedessä 350g365kcal78.4g0g5.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%99g277kcal28.7g2.5g16.8g0g
Katkarapu 117g80kcal16.8g0g1.3g0g
Oivariini, 755.8g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g117g14kcal1.2g1.2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g4529kcal372.2g317.4g191.8g17.4g
Valittu annoskoko1540g2264kcal186.1g158.7g95.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna770g1132kcal93.1g79.4g48g4.4g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842