Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)599g719kcal18g24.6g59.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu75g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.253g886kcal33.7g172.1g6.1g9.6g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu165g208kcal18.1g0.5g14.8g0g
Tonnikala vedessä 449g469kcal100.8g0g6.7g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%127g357kcal36.9g3.2g21.6g0g
Katkarapu 150g102kcal21.6g0g1.6g0g
Oivariini, 757.5g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g150g17kcal1.6g1.5g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g5822kcal478.4g407.8g246.6g22.2g
Valittu annoskoko1980g2911kcal239.2g203.9g123.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna990g1456kcal119.6g102g61.7g5.6g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842