Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)800g960kcal24g32.8g80g0g
Kananmuna kuorineen punnittu100g126kcal11g0.3g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.338g1183kcal45g229.8g8.1g12.8g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu220g277kcal24.2g0.7g19.8g0g
Tonnikala vedessä 600g627kcal134.6g0g9g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%170g476kcal49.3g4.2g28.9g0g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Oivariini, 7510g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g200g23kcal2.1g2g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5288g7775kcal639g544.4g329.8g29.6g
Valittu annoskoko2644g3887kcal319.5g272.2g164.9g14.8g
Annoskoko puolitettuna1322g1944kcal159.8g136.1g82.5g7.4g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842